About us

In sociale media vind je mij op Google .

Een paar dagen geleden, was ik surfen op de blog toen ik kwam over een post waar de auteur was het schrijven over hoe hij had gezien een paar die was gebeten door een slang en beet een ander. De post legde uit dat in hun geval, de beet opgetreden vanaf dezelfde plek op het lichaam dat ze net waren gebeten uit. Wat nog verbazingwekkender is, is dat er nog een slang in hetzelfde gebied en degene die beet ze beiden was een grote bruine slang (Amaenomys jubatus) die wordt beschouwd als een gevaarlijke slang (Amaenomys serratus) door de Nederlandse overheid. Er zijn een paar verschillende soorten Amaenomys die in Nederland leven, waaronder zwarte slangen, groene en witte Amaenomys en rode Amaenomys. De gevaarlijkste Amaenomys slangen die ik ooit ben tegengekomen zijn de rood-eared Amaenomys die kunnen groeien tot meer dan 9 meter lang en kan worden gevonden in grote aantallen op de grenzen tussen Noord-en Zuid-Afrika.

Jongeren

Toen ik in 2002 mijn school afrondde raakte ik geïnteresseerd in de geschiedenis van het snijden. Ik begon als ober te werken in een restaurant in Amsterdam en in mijn vrije tijd begon ik bestekgeschiedenis te studeren. Ik was altijd gefascineerd door de geschiedenis en verhalen over de verschillende stukken vlees ( varkensvlees, ham en rundvlees). Ik besloot een blog te maken in de vorm van een historische fotoblog, die ik "The Cutlery" noem (cutlerie is het Nederlandse woord voor "kool").

Wat vinden jullie van de nieuwe post op The Cutlery? Hoe zou je deze blog beschrijven aan de lezers? Wilt u meer lezen over The Cutlery? Heb je de blog al eerder gevolgd? Laat hieronder een reactie achter en vertel ons wat je ervan vindt. Als u meer wilt weten over mij en mijn verleden blog zou ik dankbaar zijn voor een persoonlijke boodschap (en zo niet, voel je vrij om me te vragen elke vraag die je hebt). Neem gerust contact met mij op via de sociale media.

Ik heb veel ervaring omdat ik sinds 1999 in de horeca werk en ik heb ook gewerkt als restaurantmanager, chef-kok en banketbakker.

Ik hoop dat ik kan bijdragen aan de groeiende gemeenschap van bestek die graag hun culinaire kennis met elkaar delen.

Ik kijk ernaar uit om u allen te volgen samen met mij, het delen van uw foto's, recepten en foto's van bestek met mij.

Ik hoop dat u samen met mij in het delen met anderen uw snijden plezier en uw ervaringen in het maken van een groot bestek voor uw tafel. Ik wil dat jullie allemaal weten dat ik veel werk in deze blog heb gestoken. Ik zie het graag als een deel van mijn professionele leven. Ik ben blij om een van uw vragen te beantwoorden en als u wilt uw snijden plezier te delen ben ik altijd blij om met u te delen.