Hoeveel zilveren bestek is nog steeds de moeite waard?

"De prijs doet er niet toe". Het maakt niet uit hoe oud het stuk is en hoe vaak je het hebt gebruikt. Het maakt niet uit of de prijs omhoog of omlaag is gegaan. Je geeft maar om één ding: wat je denkt dat het waard is.

Ik weet dat klinkt als een eenvoudig principe, maar dat is het niet. Niet alleen zijn er veel stukken die nog steeds beschikbaar zijn voor ongeveer 20 tot 30 keer de prijs die u betaald, er zijn ook de stukken die niet meer verkopen. Ik heb een paar voorbeelden van stukken die niet hebben verkocht dat ik niet van plan om de moeite aanbieding hier. De eerste is een oude houten lepel die ik sinds 2006 verkoop. Het is een van de laatste oude houten lepels die niet zijn stopgezet. Het tweede voorbeeld is een stuk zeer oud, zeer mooi en zeer verzamelbaar zilverwerk. Ik kocht het voor 20 euro op een show in 2011 en verkocht het voor 10 euro in 2011. Ik heb dit stuk niet te verkopen op een markt, omdat ik niet van plan om iets te doen met het meer. Dus, in de toekomst als ik de tijd heb, ga ik een post waarin ik ga praten over hoe oude stukken te verkopen en waar ze te vinden. Ebenso mag Hoge Pan einen Probelauf sein. Ik ga ook beginnen met het plaatsen van de nieuwe, degenen die zijn geproduceerd sinds de oude zijn stopgezet. En ook als ik vrij ben, ga ik proberen de Nederlandse bloggemeenschap te organiseren, waar we elkaar kunnen leren kennen, discussiëren en ideeën uitwisselen over verschillende onderwerpen. Nu, over mijn eigen bestekcollectie. Het heeft een grote verscheidenheid aan houten en zilverwerk. Ik begon de stukken rond 1990 te verzamelen, toen ik nog heel jong was. Mijn collectie was erg klein, echter. Het is vooral door mijzelf gemaakt. Ik geniet nog steeds van het snijden van deze stukken en het verzamelen van hen. Ik hou van het verzamelen van messen en allerlei gereedschappen. Gleichermaßen ist serviesgoed einen Probelauf wert. Ik denk dat er veel interessante objecten te verzamelen. Er zijn zoveel messen, zoveel stukken, zoveel interessante dingen om te ontdekken. Deze blog is mijn passie, mijn bron van inspiratie, en ook de plek waar ik mijn ideeën kan delen en van anderen kan leren. Ik denk dat het goed is voor iedereen die geniet van de hobby om te leren hoe de messen te snijden of te leren over de tools die we gebruiken. Het is ook goed voor mij als persoon die graag leert. Het is ook goed voor mensen die hun collecties interessant willen houden en ze willen verzamelen voor eigen gebruik, of om de messen als cadeau voor hun kinderen te kopen. Ik heb ook mijn eigen collectie messen die ik graag met u deel. Ik hoop dat mijn blog kan geven u de kans om te leren, om nieuwe dingen te ervaren en om interessante dingen te zien en ik hoop dat je ervan zult genieten. Bijvoorbeeld, ik heb een mes dat is zo duur, ik moest naar een winkel voor. Ik was niet eens in staat om een van mijn eigen kopen.