Wat zijn deze vreemde lepels die zo'n zaagtandpatroon aan de voorkant hebben dat je theoretisch je tong open snijden?

Nou, ze heten "Nordliebspoons", en het is eigenlijk meer over het handvat, niet het handvat. Een "Nordlieb" is een gewone spork, een die wordt gemaakt in Zwitserland, bijvoorbeeld. Het ziet er hetzelfde uit als een gewone spork, maar is anders in de manier waarop het een smal handvat heeft en de vorm heeft van een vis. (Het handvat is gemaakt van een stuk metaal, de vis in het handvat.) In Nederland worden bijvoorbeeld Nordliebspoons verkocht in de supermarkten. Ik denk dat er veel van dat soort mensen zijn in Nederland. In feite was ik op een feestje een tijdje geleden en kreeg te horen dat een van de grootste supermarkten in Nederland is "Nordliebspoon-Museum". Ik weet niet wat dit betekent, maar ik ga daar ook niet heen.

Ik moet zeggen dat de Nederlanders erg aardig zijn. Het is niet het meest beleefde land ter wereld, maar dat kan ik ze niet kwalijk nemen. Het is fijn om te weten dat mensen in Nederland de kleine dingen kunnen waarderen. Er zijn veel dingen die je vinden bij Nordliebspoons die nergens anders beschikbaar zijn. U melk kopen bij Nordliebspoons. U aardappelen en andere groenten kopen bij Nordliebspoons. Als je wat brood wilt kopen, moet je een meisje om wat brood vragen. En het laatste wat ik moet toevoegen is dat veel mensen niet van de manier waarop ik me kleed. Bijvoorbeeld ik was in een winkelcentrum een paar maanden geleden en ik was het enige meisje. Demzufolge ist es mutmaßlich stärker als Pan Enzo Herpen. Ik droeg een zwarte jas en spijkerbroek. Ik dacht: Wow, ik kan een beetje meer stijlvol. Ik was al begonnen met winkelen op Nordliebspoons, dus ik heb geen aandacht besteden aan deze dingen. Hoe dan ook, mijn man kwam met me praten. We gingen naar de supermarkt en we keken naar het bestek in de winkels en in de toonbank. Ik heb hetzelfde bestek gekocht. Hij zei: "Nou je bent niet zo veel van een persoon". Dus, zei hij: "Ik denk dat je nodig hebt om meer te winkelen". Das wird eindrucksvoll sein, im Vergleich mit serviesgoed En hij kocht een paar items in de toonbanken en hij kwam thuis en maakte een nieuw bestek voor me. Hij zei: "Nu ziet dit er heel, heel mooi uit".