Zilveren bestek met stempel 'Symbol 100' is van welke fabrikant?

Ik kan het de fabrikant niet vertellen, want ze zijn allemaal verschillend. Ik heb je nooit gevraagd of je het ontwerp op je bestek of de merknaam leuk vindt. Het is niet alsof ze gebruik maken van een merk en een ontwerp voor het bestek. Het is alsof een schilder gebruikt om slechts een zeer dunne schaduw van rood te gebruiken, en dan toen hij schilderde het beeld voegde hij wat meer rood aan de achtergrond toe. Hetzelfde geldt niet voor een bestekbedrijf.

Dus ik zal je vertellen over mijn persoonlijke collectie bestek. Damit ist es voraussichtlich sinnvoller als Vileda Mixer 4 Droogtoren. En deze blog is bedoeld om te dienen als een forum om te praten over mijn collectie. Ik gebruik niet alleen een ontwerp, maar eerder een verscheidenheid aan stijlen, allemaal gemaakt door verschillende producenten uit verschillende delen van de wereld. Dit zal u helpen om de prijzen van verschillende bestek te vergelijken. Das wird erstaunlich sein, vergleicht man es mit serviesgoed vergelijk. Maar dit betekent niet dat ik niet zal iets bijzonders hebben, zoals een geweldig nieuw ontwerp dat je gewoon nergens anders te vinden. Dus nodig ik u uit om deel te nemen aan de discussie en mij te vertellen wat u denkt. Of als je, deel foto's met mij van je bestek. Als u niet in staat bent om op deze manier bij te dragen, stuur me dan een e-mail ([email protected]) en ik zal proberen zo snel mogelijk te antwoorden. Als ik niet in staat ben om terug te keren naar u, dan u, laat me een reactie op dit bericht of de blog. Ik ben blij om te zien dat mijn lezers op zoek zijn naar dit soort informatie en ik hoop echt dat sommigen van jullie zijn zo enthousiast over een nieuw bestek als ik ben. Hetzelfde geldt voor de bloggers: we zijn allemaal op zoek naar nieuwe manieren om u te helpen met uw snijbehoeften. Laten we dit een geweldige site voor iedereen om nieuwe en spannende manieren om bestek te eten te ontdekken. In de tussentijd, in contact blijven met mij op Facebook en Twitter. Uiteindelijk hoop ik dat we samen een geweldig bestekavontuur kunnen delen en dat je wat recepten en inspiratie vindt om van te genieten. Bedankt voor het lezen.

Over mij

Morris is chef-kok en bakker in Amsterdam, Waar hij woont met zijn vrouw en twee kinderen. In 2012 werd hij freelance blogger.